Financieren

Wij denken anders over financieren

Financiers verdienen net als ondernemers geld met geld.

Financiering verkrijgen voor uw onderneming kan een uitdaging zijn, maar wij geloven dat achter elk ‘goed verhaal’ altijd financieringsmogelijkheden schuilen. Het begint met de cruciale vraag: waar heeft uw onderneming het geld voor nodig en welke winstgevende voordelen levert het op?

Met de opbrengst kunnen niet alleen de rente, maar ook, indien nodig, de aflossing van de lening worden voldaan. Daarnaast analyseert de financier zorgvuldig de waarde van de geboden zekerheden, voor het geval dat de lening niet kan worden terugbetaald vanwege onvoorziene omstandigheden.

Onze adviseurs gaan graag samen met u aan de slag met deze uitgangspunten, waardoor het verkrijgen van financiering aanzienlijk eenvoudiger wordt.

Wilt u dieper ingaan op bedrijfsfinanciering en meer kennis vergaren? Ontdek onze informatieve artikelen, waarin we inzichten delen, trends bespreken en waardevolle tips geven over hoe geld aan te trekken.

Zoeken

Filter op categorie

Categorieën

Bekijk ook Consultancy

Ontdek nieuwe inzichten in Equiton’s Consultancy kennisbank!
Versnel-bedrijfsgroei-factoring
Alternatieve Financiering

Versnel uw bedrijfsgroei met factoring

Factoring, een financieringsmethode waarbij u uw debiteurenportefeuille benut en snel liquiditeit creëert, is indrukwekkend gegroeid binnen de alternatieve financieringsmarkt (Financieringsmonitor 2023, CBS).

Binnenvaartschepen financieren is een specialisme
Alternatieve Financiering

Binnenvaartschepen financieren is een specialisme

De vraag naar financieringen voor schepen is hoog. Banken zijn nog steeds van belang, maar minder vaak als enig financier. De alternatieve financieringsmogelijkheden zijn enorm toegenomen. Vooral het stapelen van financieringen komt in de binnenvaart steeds vaker voor.

VvE-lening
Alternatieve Financiering

Financieringsmogelijkheden voor VvE

Onvoldoende financiële middelen aanwezig binnen uw VvE (Vereniging van Eigenaars). Sinds 2018 (wetswijziging in Burgerlijk Wetboek) mag een VvE zelfstandig een lening aantrekken om onderhoud te plegen of over te gaan tot verduurzaming van het gebouw. Ook voor het afkopen van erfpacht, mag geleend worden.

Start-up-scale-up
Risicodragend Vermogen

Start up of scale up financieren

Startende of doorgroeiende ondernemer en behoefte aan geld? Even naar de bank, een lening regelen en verder? Daarna teleurgesteld, en even niet meer weten hoe of wat. Investeerders kunnen de oplossing zijn.

Financiering

Financieren verduurzamen bedrijf

Zonnepanelen op het dak van uw bedrijf een goed idee? Misschien het pand maar eens isoleren? Of een machine vervangen voor een energiezuiniger type? Investeringen die vaak veel geld kosten. Geld dat bedrijven niet altijd hebben liggen.

Bedrijfsfinanciering is cruciaal voor groei en stabiliteit

Bij Equiton zijn we er trots op onze klanten te ondersteunen bij het realiseren van hun zakelijke ambities door aangepaste financieringsoplossingen.

Of je nu op zoek bent naar kapitaal voor uitbreiding, werkkapitaal voor dagelijkse activiteiten, of financiering voor specifieke projecten, wij bieden een scala aan flexibele financiële oplossingen die zijn afgestemd op de unieke behoeften van jouw bedrijf.

Wilt u dieper ingaan op bedrijfsfinanciering en meer kennis vergaren? Ontdek onze informatieve Financieren Blogs, waar we inzichten delen, trends bespreken en waardevolle tips geven om uw financiële besluitvorming te versterken.