Tarieven

Start met een kosteloze (online) financieringsscan

We starten altijd met een kosteloze (online) financieringsscan. Tijdens deze scan beoordelen we niet alleen de verwachte tijdsduur en complexiteit van uw financieringsaanvraag, maar ook de kans op succes en eventuele consultancy die nodig is voor succes.

Bemiddeling: Met ons “no cure, no pay” principe betaalt u alleen bij een succesvolle financieringsaanvraag, waarbij wij een vooraf overeengekomen percentage in rekening brengen op basis van het verkregen bedrag.

Consultancy: Voor op maat gemaakt advies en begeleiding bieden wij diverse consultancydiensten aan tegen een vast, vooraf overeengekomen uurtarief.

Bemiddeling & Consultancy: Profiteer van het beste van beide werelden met onze gecombineerde dienstverlening. Naast ons “no cure, no pay” model voor bemiddeling, kunt u gebruik maken van onze consultancydiensten tegen een vast uurtarief.

Matching: Wij koppelen u aan best-in-class specialisten, zoals accountants, fiscalisten, exportbegeleiders en anderen, om specifieke vraagstukken aan te pakken. Dit gebeurt tegen een vooraf afgesproken leadvergoeding. In sommige gevallen ontvangen wij een percentage van de omzet, dat door de specialist wordt berekend. Belangrijk is dat u nooit meer betaalt aan de specialist dan wanneer u hen rechtstreeks zou inschakelen. Met andere woorden, wij zorgen altijd voor een met u te delen kostenvoordeel op de standaarddienstverlening.

Bijzondere vergoedingen: In uitzonderlijke gevallen, zoals bij restructuring & recovery, kan er geen directe vergoeding plaatsvinden. In deze gevallen zoeken we naar een passende manier van beloning, zoals bijvoorbeeld aandelenparticipatie.

Externe vergoeding: In bepaalde situaties ontvangen wij beloningen van financiers voor het aanbrengen van nieuwe relaties of het uitvoeren van aanvraagwerkzaamheden. Wij communiceren dit altijd vooraf, en dit stelt ons vaak in staat om u een voordeliger tarief te bieden.

Reiskosten: Voor reizen binnen een straal van 50 kilometer enkele reisafstand brengen wij geen reiskosten in rekening, tenzij er sprake is van een langdurige opdracht. Dit wordt altijd vooraf met u besproken.

Wees gerust, wij communiceren altijd duidelijk welke tariefstructuur voor u van toepassing is, zodat u met vol vertrouwen kunt samenwerken met ons team.