Fijne feestdagen en een voorspoedig en vooral gezond 2024

Fijne-feestdagen-voorspoedig-gezond-2024

Zo aan het einde van het jaar is het altijd weer een mooi moment om onze relaties te bedanken voor de prettige samenwerking en het in ons gestelde vertrouwen.

Bedankt!

Voor ons was 2023 een mooi jaar.

Naast het regelen van financieringen en uitvoeren van consultancy werkzaamheden hebben we onze nieuwe website gelanceerd. Onderdeel daarvan is de gratis financieringsscan. Deze scan is nu al een groot succes. Hierbij spreken we met (potentiële) klanten hun financieringsaanvraag in 45 minuten online door en kijken direct wat de mogelijkheden zijn. We merken dat deze dienstverlening ook aanslaat bij administrateurs, accountants, belastingadviseurs, het intermediair en of andere adviseurs. Samen kijken naar wat de beste financieringsoplossing voor de klant is.

Verder heeft Equiton in 2023 het keurmerk Erkend Financieringsadvies MKB verkregen. Het keurmerk is verleend door de Stichting MKB Financiering. Om toegelaten te worden tot het register wordt een audit uitgevoerd ter beoordeling van de aspecten kennis, (deskundigen)netwerk, kunde (de toepassing in de praktijk), vaardigheden en integriteit.

Onze kernwaarden, deskundig, betrouwbaar, snel en toegankelijk sluiten daar goed op aan en wij hopen dat u dat blijft ervaren.

Maar genoeg over ons, wij horen in 2024 graag uw dromen en hoe wij u hierbij kunnen helpen.

Tot slot wensen u voor nu fijne feestdagen en alvast een voorspoedig en vooral gezond 2024.

Team Equiton

Deel deze publicatie:

Facebook
Twitter
LinkedIn